Om oss

Magnar Eikeland Gruppen ble etablert i Sandnes i 1949 og består av:

I 2010 flyttet vi inn i HOVEDKONTORET, som vårt bygg på Sola heter. Gruppen har 160 medarbeidere og omsatte for Nok 520 mill. i 2016.

Vi er løsningsorienterte og har kunnskapen som gjør hver enkelt kunde fornøyd. Dessuten har vi tre verdier som understøtter visjonen og gjenspeiles i alt vi gjør:

Offensiv
Vi skal alltid levere gode løsninger. Derfor følger vi nøye produkt- og organisasjonsutvikling og alt som skjer på leverandørsiden. I praksis betyr det at vi alltid er framtidsrettede og utvikler vår kompetanse.

Stolt
Vi er seriøse i alt vi gjør. Hver dag legger vi vår ære i å bli enda litt bedre. Vi lærer av våre kunder og leverandører – og av hverandre.

Skikkelig
Vår kunnskap og kompetanse skal alltid munne ut i kvalifiserte råd. Vi gjør ting skikkelig og seriøst. Det er grunnlaget for kundens trygghet. Høflighet, respekt og ærlighet er ufravikelige krav.

Forbruksmateriell

Magnar Eikeland Kontorutstyr tilbyr svært konkurransedyktige løsninger til næringslivet og offentlig sektor. Dette gjelder pris, kvalitet, oppfølging, forslag til forbedringer og ikke minst ivaretakelse av våre kunders krav til kvalitetsstyring, HMS og miljø.

Vi har butikk, lager, kontor og produksjonslokaler i Hovedkontoret på Sola.

Magnar Eikeland Kontorutstyr AS er Staples Business Partner og en av Norges største totalleverandører innen kontor-/datarekvisita, forbruksmateriell, IT-utstyr, printere, emballasje, verneutstyr, arbeidsklær, mykpapir, kantine- og renholdsprodukter, profileringsprodukter og trykksaker.

Vi skaffer det du ønsker – ta kontakt!

Kontormaskiner

Ordet “Kontormaskiner” høres kanskje gammeldags ut, men i mangelen av et bedre ord holder vi oss til begrepet. I virkeligheten dreier det seg om et bredt spekter av produkter – fra relativt enkle makuleringsmaskiner til hyperavanserte multifunksjonsmaskiner.

Det som er felles for alle kontormaskinene Magnar Eikeland leverer, er kvaliteten. Vi har valgt å satse på internasjonalt anerkjente produsenter og leverandører som har fokus på både gode produkter og god kundeoppfølging.

Dette er i tråd med vår egen grunnholdning, vårt eget syn på hva som er god kundebehandling: Den viktigste fasen i et kundeforhold er den som starter når kunden har tatt produktene i bruk.

Vi fører, som nevnt, et bredt utvalg av kontormaskiner og kan tilby løsninger som er skreddersydd kundens behov. Vi er opptatt av å levere den optimale løsningen – det vil blant annet si at vi aldri anbefaler løsninger som er dyrere eller mer kompliserte enn det kunden faktisk trenger å anskaffe.